Om oss

På denna sida ska det handla om olika utmärkelser för olika saker som människor skapar. Här kan det handla om reklamfilmer och i det fallet finns det något som kallas för Guldägget. Det kan också handla om vanliga filmer och då blir det tal om Oscarsgalan. Samma sak finns också inom musikbranschen och bär där namnet Billboard Music Awards. Hur det än är med dessa olika utmärkelser, har just Guldägget fått en ful stämpel på sig. Här menar många att det är en utmärkelse enbart för att de som skapar reklamfilm ska få klappa sig själva på axeln.

Hur kan det komma sig att det är helt okej att få utmärkelser för film och musik utan att det betyder att de klappar sig själv på axeln, medan det inte är okej för alla som jobbar i reklambranschen att ha en utmärkelse för denna industri. Naturligtvis kommer det även att finnas andra bra saker som skapas där det inte alls finns några utmärkelser och helt enkelt ingen tänker så mycket på det.

Här på guldaggsbloggen.se kommer du att få läsa om Guldägget, andra utmärkelser i jämförelse samt även om något som rör bra reklamfilmer för casinon på nätet. Tycker du att något av detta verkar intressant ska du stanna kvar här ett tag, och ta del av allt det du finner i de texter och artiklar som finns samlade under detta lilla tak. Kanske är det inget nytt och uppseendeväckande men det kan garanterat få dig att spendera någon timme på läsning.