Vad är det som är så bra med Guldägget?

Att olika tävlingar inom olika områden är något som många är intresserade av är inget nytt. När det gäller Guldägget finns det dock de som har ett intresse och tycker detta är roligt medan det finns många andra som inte alls gillar tävlingen. Naturligtvis är denna tävling precis som andra och kommer att vara lika rolig att ta del av som Oscarsgalan. Här är skillnaden att de filmer det handlar om i Oscarsgalan har bytts ut mot reklamfilm istället. Nu finns det en annan väsentlig skillnad också, och det är den att Guldägget inte kommer att finnas att se på TV under bästa sändningstid.

Vad finns det då soGolden Eggsm är så roligt med Guldägget? Det första är naturligtvis att det är en lite mer ovanlig tävling, som kan göra att det finns en större nyfikenhet att verkligen ta del av den. Något annat är det att egentligen alla kan vara med och lämna ett bidrag, istället för att det är en stor panel som sitter och tar ut det som ska vara med vilka också då kallar sig experter. När det gäller Guldägget är det folket som bestämmer både vad som ska vara med i tävlingen och slutligen vem som ska vinna den.

En annan aspekt på att Guldägget är en rolig och intressant tävling kan vara det att den är så ovanlig. Trots detta kommer den som vinner ändå att känna sig mycket hedrad, och naturligtvis kommer även denne och den reklambyrå vilken personen jobbar på också att uppmärksammas och få flera nya kunder. Det är just det som många retar sig på, och menar att det är det enda tävlingen är till för. Detta är definitivt inte sant utan Guldägget fyller en mycket stor funktion för alla inom reklambranschen att få det lite roligt och lättsamt och visa att de hänger med i tiden.